Galego

bunch o' munchO Departamento participa no PDI Alimentación e saúde traballando sobre tres pratos, un salgado e dous doces. A estrutura queda do seguinte xeito:

– O primeiro prato é unha empanada. O alumnado fará unha recolleita de receitas indicando a súa orixe segundo os seus ingredientes (montaña, interior e costa) e, de entre todas as que acheguen, tendo en conta aspectos coma o aproveitamento dos recursos da contorna, salubridade, saborosidade… escollerase unha.

– Como sobremesa elixiuse unha filloa e unha empanada doce.

– Para a elección tívose en conta a que mellor cumpra as condicións de salubridade e de compatibilidade con intolerencias alimentarias. E estas son as receitas.

O alumnado de C1 elaborou un informe sobre o proxecto, que terá como temática o alimento como aproveitamento dos produtos da zona.

Outras actividades que se están a facer son:

 

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s