Alemán

aleman.pngNo marco deste proxecto interdepartamental, o de alemán desenvolveu unha serie de actividades que, de xeito coordinado e progresivo, incluiron todo o noso alumnado. Este proceso explícase na presentación que se atopa á dereita, a xeito de pirámide.

O alumnado do curso monográfico de Introdución ao Nivel C1 elaborou unha guía de consellos sobre alimentación en formato de revista, onde publicaron os resultados da súa investigación.

A partir desta información, as alumnas de Nivel Avanzado gravaron tres vídeos informativos que deberían axudar o alumnado de Nivel Intermedio a buscar dúas receitas saúdables para o 19 de abril. Estes son os vídeos:

Os cursos de Intermedio, coa axuda de MATERIAIS DE CONSULTA NA BIBLIOTECA DA EOI E LIGAZÓNS, elaboraron o menú, consistente nun prato doce e outro salgado, tendo en conta a versión de tapeo ou “fingerfood” do mesmo e sinalando alérxenos e outros aspectos salientables: Rezepte

Por último, os alumnos de Básico 2 traballaron o vocabulario da elaboración de receitas e logo traduciron as receitas finais ao galego.

 


One Comment Add yours

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s